Το ζήτησε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, το κάνει... πράξη η Λίβερπουλ. Οι "Reds" θα εκπληρώσουν το μέχρι πρότινος ανεκπλήρωτο όνειρο του Σουηδού τεχνικού να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας και έτσι ο Έρικσον που συγκλόνισε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, θα έχει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα τον Μάρτιο στον αγώνα των θρύλων της Λίβερπουλ κόντρα σε αυτούς του Άγιαξ.

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί το όνειρο του Έρικσον - Θα καθίσει στον πάγκο των "Reds"

Ο άλλοτε τεχνικός των Μάντσεστερ Σίτι και Εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον συγκλόνισε με την αποκάλυψη του ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και πως του απομένει στην... καλύτερη περίπτωση ένος χρόνος ζωής καθώς η αρρώστια του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Σουηδός προπονητής που ανάμεσα σε όλες τις αγαπές της ζωής του προσθέτει και αυτή της... Λίβερπουλ, είχε τονίσει πως ένα από τα μεγάλα όνειρα του ήταν να καθίσει στον πάγκο των "Reds", κάτι που δεν κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα στην διάρκεια της προπονητικής του καριέρας.

"'Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ, οπότε πάντα ήθελα να γίνω προπονητής της", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Έρικσον του οποίου η επιθυμία εισακούστηκε από τη Λίβερπουλ η οποία αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Έτσι, ο Έρικσον θα καθίσει στον πάγκο των "Reds" τον ερχόμενο Μάρτιο, και συγκεκριμένα στις 23 του μήνα στον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στους θρύλους των ρεντς κόντρα στους αντίστοιχους του Άγιαξ.