Η ΕΠΟ σε ανακοίνωση της έκανε γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολλανδό Άλαρντ Λίντουτ να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα βρίσκεται στο Παναιτωλικός - Άρης.

Ολλανδός στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Διαμαντόπουλος στο Παναιτωλικός - Άρης

Ολλανδός θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο λόγος για τον Άλαρντ Λίντουτ που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες τους Χόνιγκ Ρότζιερ και Ίνια Πάτρικ. Στη θέση του τέταρτου θα βρίσκεται ο Παπαδόπουλος ενώ το VAR αναλαμβάνει ο επίσης Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ.

Στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Άρη με στόχο την πρώτη πρόκριση στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Μεϊντάνα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Παπαπέτρου ενώ τέταρτος θα είναι ο Γκάμαρης.

Γνώριμος στο ελληνικό κοινό ο Ολλανδός διαιτητης, Άλαρντ Λίντουτ

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό μιας και ήταν εκείνος που είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη στην πρώτη αγωνιστική του Europa League. Οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" είχαν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Ολλανδού με χαρακτηριστικότερη φάση όλων το χτύπημα που δέχθηκε ο Έσε.

Ο Αργεντίνος χαφ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη του με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα αλλά ο Άλαρντ Λίντουτ δεν σφύριξε ούτε φάουλ αλλά δεν πήγε και στο VAR για να δει τη φάση αργότερα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cvouiyowjn2h)