Με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της ίδρυσης της η ΑΕΚ προχωράει σταδιακά σε ενέργειες για τον εορτασμό της επετείου. Αρχικά έβγαλε μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Τα κομμάτια της ιστορίας μας" και τώρα ήρθε η εμφάνιση που χαρακτηρίζεται ως συμβολική.

Η επετειακή εμφάνιση της ΑΕΚ σε βυζαντινά χρώματα

Η "Ένωση" παρουσίασε την επετειακή φανέλα της ομάδας σε πορφυρό - βυζαντινό χρώμα. Είναι μία κοντομάνικη εμφάνιση ουσιαστικά στα χρώματα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 

Τα "μοντέλα" αναγκάστηκαν να κάνουν οι Ντούσαν Σάκοτα και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για να μπορέσουν να λανσάρουν την νέα εμφάνιση, με τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν να είναι άκρως ενθαρρυντικές. Η φανέλα αναμένεται να κάνει "ντεμπούτο" τις επόμενες ημέρες με ευχή όλων να συνδυαστεί με επιτυχίες και ένδοξες στιγμές

aek_fanela

Να γυρίσει τον... διακόπτη θέλει η μπασκετική ΑΕΚ

Η φετινή χρονιά της ΑΕΚ στο μπάσκετ κρίνεται μέχρι στιγμής ως απογοητευτική με την αλλαγή προπονητή να μην βοηθάει όπως θα περίμεναν οι ιθύνοντες της ομάδας. Οι "κιτρινόμαυροι" του Ηλία Ζούρου βρίσκονται στη τελευταία θέση στον όμιλο της στο Basketball Champions League, με τις ελπίδες για πρόκριση να είναι ελάχιστες

Αντίστοιχα στη Basket League δείχνει πως δύσκολα θα προλάβει την πολυπόθητη πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος μιας και ενώ βρίσκεται μία νίκη μόλις πίσω τα αποτελέσματα της δύσκολα θα ανατραπούν. Μοναδική της ευκαιρία το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που θα αντιμετωπίσει όμως τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.