Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση της Super League 2. Τα Χανιά έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Παναθηναϊκού Β' και ανέβηκαν ξανά στην δεύτερη θέση ενώ βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Athens Kallithea που έχει ματς λιγότερο. Ο Ηρακλής πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί της Νίκη Βόλου την οποία "λύγισε" με 1-0 με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στην εξάδα.

Eπέστρεψαν στις νίκες τα Χανιά και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση

Τα Χανιά έβαλαν... τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και με πειστική εμφάνιση έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Παναθηναϊκού Β', επικρατώντας με 2-0. Με τη νίκη τους αυτή, οι Κρητικοί επέστρεξαν ξανά στην δεύτερη θέση ενώ βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο του ομίλου Athens Kallithea που έχει αγώνα λιγότερο και αντιμετωπίζει αύριο την Ηλιούπολη.

Ο Μαζουλουξής έδωσε τη λύση στα Χανιά στο 62ο λεπτό, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να άνοιγει λογαριασμό στο ματς (0-1) και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του ενώ ο Βουό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 86ο λεπτό και "σφράγισε" τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Έφυγε με το διπλό από τη Ρόδο ο Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β' έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Ρόδο επικρατώντας με 2-0 του Διαγόρα, με τους "ερυθρόλευκους" να ανεβαίνουν στην 7η θέση με 21 βαθμούς και να βρίσκονται στο -1 από τους Ροδίτες. Ο Μπα άνοιξε λογαριασμό στο ματς για τους Πειραιώτες στο 52ο λεπτό ενώ ο Κωστούλας "κλείδωσε" τη νίκη στο 71ο λεπτό διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

"Βούλιαξε" με "τριάρα" την Παναχαϊκή ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός επικράτησε με 3-1 της Παναχαϊκής, με τους Νικαιώτες να βάζουν τις βάσεις για νίκη από το πρώτο μέρος όπου βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές. Με την επικράτηση της αυτή, η ομάδα της Νίκαιας ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση και περιμένει το αυριανό ματς της Athens Kallithea με την Ηλιούπολη με την οποία και ισοβαθμεί στην βαθμολογία. Από την άλλη, οι Πατρινοί παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Ο Ντάουντα άνοιξε λογαριασμό στο ματς (1-0) στο 32ο λεπτό ενώ δύο λεπτά αργότερα (34'), ο Σαλασάρ έγραψε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για νίκη από νωρίς στο ματς για τον Ιωνικό. Η Παναχαϊκή μείωσε σε 2-1 στο 69ο λεπτό με τον Γαϊτανίδη που έβαλε την ομάδα του ξανά στο... ματς ωστόσο με αυτογκόλ του Μούλντερ στο 78ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήραν... αέρα τριών τερμάτων για το τελικό 3-1.

Κέδισε το Αιγάλεω ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας επέστρεψε ξανά στα θετικά αποτελέσματα και με καλή εμφάνιση συνολικά επιλήθηκε με 2-0 του Αιγάλεω στην έδρα του. Σφτην 9η θέση με 18 βαθμούς βρίσκονται οι Κρητικοί ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 8η θέση με 20 βαθμούς. Ο Θεοδωράκης έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 57ο λεπτό ενώ ο Νοικοκυράκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 81ο λεπτό.

"Λύγισε" την Κοζάνη ο Καμπανιακός

Ο Καμπανιακός πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί της Κοζάνης στην "μάχη" που δίνει για την παραμονή του στην Super League 2. Στην 11η θέση και στους 16 βαθμούς ανέβηκαν οι γηπεδούχοι τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 21 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιουκούδης αποδείχθηκε "χρυσός" σκόρερ για τον Καμπανιακό καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 36ο λεπτό από την άσπρη βούλα και χάρισε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή που μένει ζωντανός στο... κόλπο των playoffs

O Ηρακλής επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα πανηγυρίζοντας σπουδαίο τρίποντο επί της Νίκη Βόλου την οποία και "λύγισε" με 1-0 για την 21η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2 ενώ παρέμεινε "ζωντανός" στο κόλπο των playoffs. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά φορτισμένη καθώς ο Ηρακλής προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση τιμώντας την απώλεια της συζύγου του πρώην παίκη του και αρχηγού της Νίκη Βόλου, Παύλου Κυριακίδη ο οποίος περνά δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του, Ιωάννα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz28zmubrjg9)
Ο αγώνας δεν είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες για δυο ομάδες ενώ οι ισορροπίες άλλαξαν στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης όταν αποβλήθηκε στο 31ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πολίτης για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Βιτλή που είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν από νωρίς με δέκα παίκτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2a5kiq236h)
Στο 85ο λεπτό ήρθε το γκολ... λύτρωσης για τους γηπεδούχους με τον Κουντουριώτη ο οποίος αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2a94xaxypt)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2asl6qtgyh)