Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα της δίκης του Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται για το βιασμό νεαρής κοπέλας πριν από ένα χρόνο σε κλάμπ της Βαρκελώνης.

Σήμερα (6/2) στην κατάθεσή της προχώρησε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Τζοάνα Σάνθ, ένας φίλος του που ήταν μαζί του τη συγκεκριμένη νύχτα, ο διευθυντής του κλαμπ καθώς και οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση μετά την καταγγελία.

Αύριο θα ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία με την κατάθεση του Ντάνι Άλβες.

Δίκη Ντάνι Άλβες: "Ασυνήθιστη την συμπεριφορά του, φαινόταν οτι είχε πιει" 

Η υπερασπιστική του γραμμή Βραζιλιάνου άσου εστιάζεται στο γεγονός πως ότι έκανε, το έκανε υπό την επήρρεια αλκοόλ.

«Γύρισε σπίτι πολύ μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ. Έπεσε πάνω στη ντουλάπα και μετά ξάπλωσε στο κρεβάτι. Δεν ήταν σε θέση να μιλήσει και το άφησα για την επόμενη μέρα» ήταν τα λόγια της.

Ο φίλος του Άλβες, αποκάλυψε ότι μετά το δείπνο στο εστιατόριο του κλαμπ η τετραμελής παρέα ήπιαν ένα μπουκάλι ουίσκι, πολλά τζιν τόνικ και τέσσερα μπουκάλια κρασί, με τον ίδιο να παρατηρεί ότι υπήρξε μια εμφανής σεξουαλική χημεία μεταξύ του φίλου του και της καταγγέλλουσας, ενώ στην επιστροφή οδήγησε ο ίδιος καθώς ο Άλβες είχε πιει περισσότερο απ' όλους.

Ο διευθυντής του κλαμπ ενίσχυσε αυτήν την εικόνα χαρακτηρίζοντας «ασυνήθιστη την συμπεριφορά του... Φαινόταν οτι είχε πιει και δεν ήταν όπως συνήθως», αλλά λίγο αργότερα δήλωσε πως «η καταγγέλλουσα ήταν πολύ αναστατωμένη. Έκλαιγε ασταμάτητα κι αφού μου εξήγησε τι είχε συμβεί και την ρώτησαν αν θα το καταγγείλει μου ανέφερε ότι δεν θα την πίστευε κανείς».

Όσον αφορά τους αστυνομικούς που κλήθηκαν μετά την καταγγελία περιέγραψαν μια κοπέλα σε «κατάσταση σοκ. Έτρεμε, έκλαιγε. Είπε ότι αυτό το άτομο δεν την άφηνε να φύγει από το μέρος όπου κι αν πήγαινε, είχε αγγίξει τα γεννητικά της όργανα. Εκεί μας δήλωσε ότι δεν ήθελε χρήματα, αλλά δικαιοσύνη».

Οι αστυνομικοί δήλωσαν επίσης ότι οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου επιβεβαιώνουν πλήρως την εκδοχή της καταγγέλλουσας.