Σ' ένα ματς που τα είχε... όλα, η Λαμία έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τους "Ζωσιμάδες" επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League. Δυο χαμένα πέναλτι του Καρλίτος για την ομάδα της Φθιώτιδας τα οποία απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Αθανασίου για τους Ηπειρώτες οι οποίοι "βυθίστηκαν" κι άλλο στην βαθμολογία παραμένοντας στην τελευταία θέση και συνεχίζουν στην "μάχη" της παραμονής στα... μεγάλα σαλόνια. 

Έχασε πέναλτι η Λαμία με τον Καρλίτος

Η Λαμία μπήκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο ενώ είχε την πρώτη της καλή στιγμή μόλις στο 8ο λεπτό με τον Τσιλούλη ο οποίος έκανε κεφαλιά μετά από γέμισμα του Καρλίτος, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ξανά σε μεγάλη ευκαιρία με τον Νούνιες ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Αθανασίου ο οποίος με σωτήρια απόκρουση ααπομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 12ο λεπτό η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα για ανατροπή του Μαρτίνες από τον Καραχάλιο. Ο Καρλίτος ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Αθανασίου με εκπληκτική επέμβαση "νίκησε" τον Ισπανό επιθετικό κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Πήρε... εκδίκηση ο Καρλίτος για το χαμένο πέναλτι

Ο Καρλίτος μπορεί να αστόχησε από τα 11 βήματα ωστόσο εντέλει βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 20ο λεπτό, με τον Αθανασίου να μην μπορεί να αντιδράσει αυτή τη φορά στο φοβερό διαγώνιο σουτ του 33χρονου στράικερ ο οποίος έπειτα από γέμισμα του Αμαράλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό στο ματς για την ομάδα του που πέρασε μπροστά με 1-0.

Ξαναχτύπησε η Λαμία που πέτυχε δυο γκολ σε δυο λεπτά

Μετά την ασίστ που έβγαλε στον Καρλίτος ο Αμαράλ χρίστηκε και σκόρερ αφού μόλις δυο λεπτά (22') μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος της Λαμίας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με φοβερό σουτ με το δεξί και έδωσε... αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του που πήρε ισχυρό προβάδισμα με δυο γκολ διαφορά.

Μείωσε με τον Κόντε ο ΠΑΣ που είχε και δοκάρι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που είχε να... ανέβει ένα βουνό, πέρασε στην αντεπίθεση ενώ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 38ο λεπτό με τον Κόντε του οποίου η κεφαλιά κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ. Ο Ισπανός φορ που... έψαχνε το γκολ, βρήκε δίχτυα στο 41ο λεπτό με κεφαλιά εξ' επαφής και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του που μπήκε... ξανά στο παιχνίδι. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το ματς είχε πάρει... φωτιά, οι γηπεδούχουν "άγγιξαν" την ισοφάριση στο 45ο λεπτό, με τον Εραμούσπε να εξαπολύει μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Στάνκο και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα υποχρεώνοντας τον Κοσέλεφ σε σωτήρια επέμβαση καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Έχασε ξανά πέναλτι η Λαμία με τον Καρλίτος όμως βρήκε τη λύση με τον Τσιλούλη που έκανε το 0-3

Το δεύτερο μέρος επιφύλασσε μεγάλο ενδιαφέρον αφού υπήρξε μια είδους... επανάληψη του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 59ο λεπτό ο ρέφερι έδεξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Αθανασίου στον Μαρτίνες ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Καρλίτος. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ που είδε τον Καρλίτος να στήνει τη μπάλα μπροστά του για δεύτερη φορά του "είπε" ξανά... όχι αποκρούοντας με φοβερή επέμβαση. Όμως τα χαμόγελα στην ομάδα του δεν κράτησαν πολύ αφού ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος αποδείχθηκε μοιραίος καθώς έκανε έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε έξοδο που έκανε με αποτέλεσμα ο Τσιλούλης να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να γράψει με ψυχραιμία το 1-3.

Βρήκε και τέταρτο γκολ η Λαμία για τελικό 1-4

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στα σχοινιά με το τρίτο τέρμα που δέχτηκε ενώ αν και προσπάθησε να φανεί απειλητικός με στόχο να βρει το γκολ και να μειώσει εκ νέου, είδε τη Λαμία να βρίσκει για τέταρτη φορά στο παιχνίδι δίχτυα. Ο Τόσιτς με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Τσιλούλη ο οποίος έγραψε το 1-4 σημειώνοντας το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Στο 84ο λεπτό, η Λαμία είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Τσούκαλο και Τσόσιτς τους οποίους... σταμάτησε ο Αθανασίου. Το 1-4 παρέμεινε μέχρι τέλους με τη Λαμία να φεύγει με το τρίποντο από τους "Ζωσιμάδες".

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια (46’ Λεό), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος (67’ Ριένστρα), Τζίνο, Ροσέρο (67΄Ντεμίρ), Τούτου , Παμλίδης (82’ Τζίμας), Κόντε (82’ Μπάλαν)

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τσανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (82’ Κορνέζος), Νούνιες, Στάνκο, Σλίβκα (76’ Σίντκλεϊ), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (82’ Τσούκαλος), Καρλίτος (64’ Τόσιτς)