Αν και η Τότεναμ κρατούσε στα... χέρια της τη νίκη με πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον στο "Γούντισον Παρκ", είδε την Έβερτον να φέρνει στα ίσα το ματς στις καθυστερήσεις, με τον Μπράνθγουεϊτ να "τιμωρεί" τα σπιρούνια στο 90+8' και να δίνει στα "ζαχαρωτά" τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Με... μπροστάρη τον Ριτσάρλισον πήρε το προβάδισμα η Τότεναμ

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Τότεναμ η οποία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Ριτσάρλισον να "νικά" με σουτ έπειτα από σέντρα του Τζόνσον τον Πίκφορντ και να γράφει το 0-1. Η Έβερτον ξεπερνώντας το αρχικό... σοκ με το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, ισοφάρισε στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Κάλβερτ-Λιούιν έπειτα από φάση διαρκείας σε εκτέλεση κόρνερ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι... χτύπησαν ξανά με τον Ριτσάρλισον ο οποίος με ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στην ομάδα του ξανά το προβάδισμα (1-2).


Λυτρωτής Μπράνθγουεϊτ "πλήγωσε" την Τότεναμ και έσωσε την... παρτίδα για την Έβερτον

Η Τότεναμ είχε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Ποστέκογλου να είναι ανώτεροι και πιο απειλητικοί. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βγουν στην κόντρα με στόχο να βρουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς. Η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 90+8', στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Μπράνθγουεϊτ να πετυχαίνει το λυτρωτικό γκολ της ισοφάρισης (2-2) με κεφαλιά, μια φάση που ελέγχθηκε από το VAR και να... γλιτώνει την ομάδα του από την ήττα.


Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής: