Τι κι αν θριάμβευσε στα γήπεδα της Premier League με τις φανέλες των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και άλλων ομάδων, ο Ζερμέν Πέναντ έκανε τις... λάθος επιλογές μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση με αποτέλεσμα να καταλήξει άφραγκος, χωρίς σπίτι και με πολλές περίεργες ιστορίες να τον... ακολουθούν.

Στράφηκε στο πορνό για να ξεφύγει από τη φτώχεια πρώην παίκτης της Λίβερπουλ

Πέρα από τις ικανότητες του στο ποδόσφαιρο, ο Ζερμέν Πέναντ που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, αποφάσισε να εξερευνήσει και τις ικανότητές του σε έναν άλλο χώρο και συγκεκριμένα αυτόν του πορνό. Η ιδέα δεν ήταν του ίδιου αλλά της πρώην γυναίκας του, Άλις Γκούντγουιν, με την οποία πήρε το διαζύγιο το 2020. Η ίδια, γνωστή για τις εμφανίσεις της σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, είδε τον κόσμο να ξοδεύει 6 ευρώ το λεπτό προκειμένου να τη θαυμάσει, με αποτέλεσμα να προτείνει στον άνδρα της να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να βγάλει χρήματα.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν γίνει γνωστοί μέσω ενός σκανδάλου που είχαν πρωταγωνιστήσει και έμελλε να είναι και η αιτία για να μπει τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του Πέναντ, ο οποίος εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο με την Μπίλιρικεϊ Τάουν.

JERMAİNE PENNANT  GOAL VS CHELSEA


Τα μπλεξίματα του Πέναντ δεν σταμάτησαν εκεί αφού το 2022 μετά από τυχαία έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η βίλα του στο Λίβερπουλ είχε μετατραπεί σε φυτεία κάνναβης η οποία κάηκε λίγες μέρες αργότερα, με τις αρχές να βγάζουν το πόρισμα του εμπρησμού με στόχο να καταστραφούν τα όποια πειστήρια. Για καλή του τύχη, ο Πέναντ δεν κατηγορήθηκε ποτέ για συμμετοχή στη συγκεκριμένη φυτεία.

Χωρίς σπίτι και άφραγκος ο Πέναντ μετά από απιστία στην σύντροφό του

Το 2020 ο Πέναντ γνώρισε την Ιμπιάτσι, μια σελέμπριτι που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της σε ριάλιτι. Πέρα από το γεγονός ότι ήταν χρεοκοπημένος, τα δυσάρεστα δεν σταμάτησαν εκεί για αυτόν. Η σύντροφος του ανακάλυψε ότι ο Πέναντ την απάτησε το προηγούμενο καλοκαίρι όταν και ήταν σε διακοπές στην Ίμπιζα.

GOAL! Jermaine Pennant celebrates superb free kick v Fulham with travelling Wigan Athletic fans


Μην μπορώντας να συγχωρήσει την απιστία του συντρόφου της, η Ιμπιάτσι του ανακοίνωσε στην περίοδο των γιορτών ότι έχει έναν μήνα να βρει σπίτι. Η προθεσμία έληξε σήμερα (31/01), ο Πέναντ δεν κατάφερε να βρει την άκρη με αποτέλεσμα εκτός από άφραγκος αυτή τη στιγμή να είναι και χωρίς σπίτι.