Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου, στις 21:15 για την 24η αγωνιστική της Euroleague και στην αποστολή πιθανότατα θα βρίσκεται ο Λούκα Βιλντόζα, αλλά όχι ο Κώστας Σλούκας. Ο Αργεντινός "έριξε" κοντά στις 10 μέρες τη διορία που είχε δοθεί για την επιστροφή του, μετά τη ρήξη μερικού μηνίσκου που υπέστη στο παιχνίδι με το Περιστέρι για την Basket League στις 7 Ιανουαρίου και παρ' ότι μπήκε στο χειρουργείο, την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, έβγαλε όλη την προπόνηση του Παναθηναϊκού. 

Παναθηναϊκός: Πιθανότητες, πλην Βιλντόζα, και για Μπαλτσερόφσκι


Δεν σημαίνει ότι ο Βιλντόζα θα παίξει οπωσδήποτε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά θεωρείται μάλλον δεδομένο ότι στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, στο Κάουνας, στις 20:00 της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, για την 25η αγωνιστική της Euroleague, θα είναι οπωσδήποτε παρών. Ίδια, μάλλον, είναι η κατάσταση με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, τον οποίο οπωσδήποτε θα καλοδεχθεί ο Εργκίν Αταμάν εφόσον το βράδυ της Τετάρτης, 3 Ιανουαρίου, κριθεί έτοιμος για να αντιμετωπίσει τη front line του συγκροτήματος του Έτορε Μεσίνα.

Ζητούμενο η Ζάλγκιρις για τον Σλούκα


Ο Αταμάν έχει δει τον Ματίας Λεσόρ να φθείρεται και οπωσδήποτε θα χαιρόταν να δει το στιβαρό κορμί του Πολωνού σέντερ να καλύπτει τη ρακέτα των "πράσινων". Αυτόν που οπωσδήποτε δεν θα έχει μαζί του ο Τούρκος προπονητής, είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έβγαλε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα. Οι πιθανότητες για τον 34χρονο πόιντ γκαρντ είναι μειωμένες και σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας, που σε αυτό το σημείο είναι κρίσιμη για το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού στα playoff της Euroleague, αν και η κατάσταση, είναι αποδεδειγμένο ιστορικά αλλά και σε παροντικό χρόνο, αλλάζει ταχέως. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ελληνικές ομάδες δίνουν δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της διαβολοβδομάδας. Στις 8 και 9 Φεβρουαρίου θα γίνει η 26η αγωνιστική και η Euroleague θα ρίξει αυλαία για 20 μέρες, αφού οι ομάδες θα επιστρέψουν στο παρκέ προκειμένου να τελειώσουν τη δουλειά τη... δίσεκτη ημέρα του χρόνου, δηλαδή στις 29 Φεβρουαρίου.