Μια γυναίκα έμελλε να μπει ανάμεσα στον Ράιαν Γκίγκς και Ρόντρι Γκιγκς. Πικάντικες αποκαλύψεις ήρθαν το 2011 όταν και βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι εξωσυζυγικές σχέσεις του άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουάινεντ ο οποίος μέσα στους παράνομους δεσμούς που είχε ήταν και η γυναίκα του αδερφού του, Ρόντρι, η Νατάσα Λίβερ.

Ο παράνομος δεσμός του Ράιαν Γκίγκς με τη γυναίκα του αδερφού του

Αν και ο Ράιαν Γκιγκς ήταν παντρεμένος με την Στέισι Κουκ δεν ήταν πιστός στον γάμο του, διατηρώντας αρκετούς παράνομους δεσμούς. Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως δεν ήταν μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες που είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ήταν και η γυναίκα του αδερφού του, Νατάσα Λίβερ η οποία διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον κουνιάδο της για αρκετά μεγάλο διάστημα αφού  σχέση τους διήρκεσε από το 2002 έως το 2010.

giggs-natasha

Μάλιστα δεν ήταν μόνο η προσωπική ζωή του Ρόντρι το πρόβλημα αφού ο ίδιος είχε μπλεξίματα και με τον νόμο. Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2020 τον συνέλαβαν ως ύποπτο για δυο περιπτώσεις επίθεσης εναντίον της πρώην συντρόφου του Κέιτ Γκρέβιλ και της αδελφής της Έμμα. Στη συνέχεια, του  απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πραγματική σωματική βλάβη στην Γκρέβιλ, καθώς και για εξαναγκασμό και έλεγχο της πρώην συντρόφου του. 

Ryan Giggs’ 8 Year Affair With His Brother's Wife: Rhodri Giggs

Οι δηλώσεις του Ρόντρι για τον αδερφό του, Ράιαν

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρόντρι, αναφέρθηκε στον Ράιαν τονίζοντας πως: "Αν ήθελα να πουλήσω ιστορίες του Ράιαν θα το έκανα πολύ εύκολα πέρσι. Πίστεψε με υπάρχουν πολλές ιστορίες που αν τις έλεγα θα τον είχα «κάψει» τον μ@λ@κ@! Γιατί όμως να το κάνω; Δεν είμαι τόσο πικρόχολος ή διεστραμμένος, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί θα μπορούσα να το είχα κάνει. Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν, αλλά δεν το έκαναν, και όλα οφείλονται σε αυτόν που έκανε τις επιλογές που έκανε, σε κανέναν άλλον. Δεν μπορείς να περνάς τη ζωή σου και να είσαι αυτός ο καλός, αθώος οικογενειάρχης και συγχρόνως να έχεις εξωσυζυγικές σχέσεις με πάρα πολλές γυναίκες. Πόσο χρονών είναι, 48, 49; Πρέπει να μεγαλώσει πια".

Ενώ ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως: "Ο Ράιαν έχει υποστεί ζημιά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους ανθρώπους που τον κυνηγούν από τα 17 του χρόνια, αλλά για κάποιες από τις πράξεις του είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος".