Οι ανακατατάξεις στον πάγκο της Κηφισιάς συνεχίζονται με τον Ντέιβιντ Νίλσεν να αποτελεί παρελθόν. Οι διοικούντες της ομάδας "ήρθαν" σε καταρχήν συμφωνία με τον Κώστα Μπράτσο, με τον πρώην προπονητή του Βόλου να ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

"Κλείνει" προπονητή για να γλιτώσει τον υποβιβασμό από τη Super League η Κηφισιά

Η Κηφισιά βρίσκεται κοντά στον τρίτο προπονητή της στην πρώτη της σεζόν στη Super League, με τη νεοφώτιστη ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ισόβαθμη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Νίλσεν από το πάγκο της ομάδας 53(!) μόνο ημέρες από την πρόσληψη του, οι ιθύνοντες της ομάδας των Βορείων Προαστιών έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Κώστα Μπράτσο.

Σε συμφωνία με τον Κώστα Μπράτσο η Κηφισιά

Ο πρώην προπονητής του Βόλου έφυγε από τη θεσσαλική ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο και είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση στη καριέρα του. Με την θεσσαλική ομάδα "μέτρησε" σε 76 αγώνες 22 νίκες, 35 ισοπαλίες και 19 ήττες. Το έργο του στην Κηφισιά δεν θα είναι εύκολο με τους νεοφώτιστους να πρέπει να... ανέβουν βουνό για να μπορέσουν να μείνουν στην κατηγορία στο τέλος της χρονιάς. Πληροφορίες αναφέρουν πως το απόγευμα ο Έλληνας τεχνικός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.