Ο Ραζόν Ρόντο για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με την δικαιοσύνη στην Αμερική. Ο πρώην πρωταθλητής του NBA συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου και ναρκωτικών.

Συνελήφθη ο Ρόντο για παράνομη κατοχή όπλου και ναρκωτικών

Σύμφωνα με πληροφορίες του WDRB - TV, ο άλλοτε αστέρας του NBA μετά τις κατηγορίες που του απέδωσαν για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλου, κατέθεσε εγγύηση για να μπορέσει να ελευθερωθεί. Αυτή δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Ρόντο βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης, μιας και το 2022 η πρώην γυναίκα του τον κατηγόρησε πως είχε σηκώσει όπλο μπροστά στην οικογένεια του στο σπίτι τους. Ο πρώην παίκτης μπορεί να μην συλλήφθηκε στην προκειμένη περίπτωση αλλά του απαγορεύτηκε διά νόμου να κατέχει όπλο μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.


Δις πρωταθλητής του NBA ο Ραζόν Ρόντο 

Ο Ραζόν Ρόντο αγωνίστηκε για 16 χρόνια στο NBA και ξεχώρισε για τον εντυπωσιακό τρόπο που πάσαρε τη μπάλα στους συμπαίκτες του. Ξεκίνησε τη καριέρα του το 2006 με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, κατακτώντας μαζί τους το πρωτάθλημα δύο χρόνια αργότερα. Το επόμενο επιτυχημένο πέρασμα του Αμερικάνου γκαρντ ήταν στους Λος Άντζελες Λέικερς από το 2018 μέχρι και το 2020 παρέα με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Με τους "Λιμνάνθρωπους" κατέκτησε το δεύτερο και τελευταίο πρωτάθλημα της καριέρας του, ενώ δύο χρόνια αργότερα σταμάτησε το μπάσκετ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Είχε κατά μέσο όρο σε αυτά τα 16 χρόνια 9,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ

Rajon Rondo's 35 BEST Career Plays!