Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο της θείας του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, με την αστυνομία να κάνει λόγο για ασφυξία.

Σε ασφυξία αποδίδεται ο θάνατος της θείας του Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ

Η είδηση του θανάτου της θείας του Ροδόλφο Πισάρο αλλά και ο τραυματισμός της μητέρας του και του θείου του πραγματικά έχει σοκάρει τη κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τα μέσα του Μεξικού, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας έδωσε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη δολοφονία που πραγματοποιήθηκε στην Ταμουαλίπα.

Ο αστυνόμος ανέφερε χαρακτηριστικά: " Ήταν μία δολοφονία ενός ατόμου και δύο τραυματιών, λάβαμε μία αναφορά από ένα άτομο που πήγε στο σπίτι και παρατήρησε ότι η πόρτα ήταν ανοικτή και υπήρχε ένας άντρας. Οι αρχές ήρθαν και ξεκίνησαν τις διαδικασίες και βρήκαν μία γυναίκα από ασφυξία.

Νέα διάσταση δίνουν οι τοπικές αρχές και αναφορικά με το κίνητρο των δραστών μιας και αρχικά είχε ειπωθεί πως επρόκειτο για απαγωγή αλλά τελικά όλα οδηγούν πως ήταν η ληστεία. Ερευνούνται επίσης και άτομα κοντά στην οικογένεια με την νοσοκόμα της άτυχης γυναίκας να είναι στο στόχαστρο.