Η Τρίπολη ήταν παγωμένη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, αλλά ο Φρανσέσκ Ρεγκίς Κρέσπι ήταν... ζεστός. Με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη με 3-1 στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο.

Μια νίκη που ήταν η 4η στα 6 τελευταία για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος είχε το μυαλό του και στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί έχοντας νικήσει 2-1 μέσα στη Λεωφόρο στην πρωτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά.


Στο 19' ο Καλτσάς έκανε την σέντρα για να κάνει το 1-0 ο Κρέσπι. Η φάση ελέχθηκε από το VAR για οφσάιντ.

Ο Ατρόμητος πήρε πέναλτι στο 31' με τον Μουνάφο να ανατρέπει τον Έντερ. Το πέναλτι εκτέλεσε άστοχα ο Βέργος.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κρέσπι (έφτασε συνολικά τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα) στο 53' για να βάλει τις βάσεις της νίκης. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, όπου πέρασαν 6 λεπτά για να διαπιστωθεί πως δεν ήταν οφσάιντ.

Στο 64' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Ο Ντε Μποκ έπιασε κεφαλιά με την μπάλα να βρήκε στον Καστάνιο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καλτσάς σκοράροντας στο 77'.


Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης - Λυρατζης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74' Χουχούμης) - Μουνάφο (83' Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69' Βαλιέντε) - Καλτσάς, Μπαρτόλο (69' Ζούγλης), Κρέσπι (83' Γκος) - Μιριτέλο.

Ατρόμητος: Τσιντώτας - Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ-Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63' Ντιρκς)-Ρομπάιγ (67' Αντζιέλσκι), Βαλένσια, Βέργος