Η Λαμία πήρε ακόμη μια πολύτιμη νίκη στο κυνήγι της πρώτης εισόδου στην ιστορία της στα Playoffs της Superleague, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-1 χάρη σε γκολ των Μάλτσι και Νούνιεζ. Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια στο παιχνίδι (εκτός του γκολ του Μαυρία στο 47') όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το νικητήριο γκολ με τον Κοσταρικανό να εκμεταλλεύεται τεράστια αδράνεια στην άμυνα της ομάδας του Πετράκη. Η Λαμία πλέον είναι μόνη 6η στη βαθμολογία με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι έναν πόντο πίσω (παίζει αύριο με τον Ατρόμητο εντός) ενώ ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την "επικίνδυνη ζώνη".

Ξανά γκολ ο Μάλτσι για τη Λαμία, ισοφάρισε ο Μαυρίας για τον Παναιτωλικό

Οι φάσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προήλθαν από πόδια "Φθιωτών". Ή καλύτερα... Ισπανών καθώς ο Καρλίτος έδωσε την ασίστ στον Μάλτσι για το γκολ του πρώην επιθετικού της Καλλιθέας στο 11'.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypm0zi84srd)

Λίγο αργότερα μάλιστα ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού απείλησε εκ νέου την εστία του Καπίνο με δικό του σουτ αυτή τη φορά όμως ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypmmbhmwqjt)

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ισορρόπησε μεν και βρήκε σπουδαία... διπλή φάση με την μπάλα να καταλήγει στα δοκάρια του Κοσέλεφ με τη Λαμία να κλείνει προηγούμενη το ημίχρονο με 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypnkbes52uh)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "Αγρινιώτες" μπήκαν πιο αγριεμένοι με τον Μαυρία να ισοφαρίζει μόλις στο 47' αφού η μπάλα του στρώθηκε μετά από αλλεπάλληλες κόντρες μπροστά του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypn71ctm3rl)

Δοκάρια ο Παναιτωλικός, "χρυσό γκολ" ο Νούνιεζ και φουλ για playoffs η Λαμία

Ο Ζοάο Πέδρο είχε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του όμως η μπάλα κατέληξε για τρίτη φορά στο δοκάρι. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypnsk6y3wch)

Εν τέλει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως όσο δεν σκοράρεις τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να δεχθείς γκολ, ίσχυσε για τα καλά καθώς ο Νούνιεζ εκμεταλλεύτηκε τεράστια αδράνεια στην άμυνα του Παναιτωλικού και έκανε το 1-2, σκορ που κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης η Λαμία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypnu1dypp1d)