Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει στο πρόσωπο του Μόουζες Ράιτ τον αντικαταστάτη του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους διοικούντες του Ολυμπιακού να συμφωνούν σε όλα με τον Αμερικάνο σέντερ. Ο Σέρβος "γίγαντας" των ερυθρολεύκων θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συμφώνησε και έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μόουζες Ράιτ

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία αλλά στο τέλος φάνηκε πως κάτι του λείπει. Δεν ήταν άλλο βέβαια από κάποιον σέντερ, μιας και οι Πειραιώτες είχαν εκτός αγωνιστικής δράσης του Μιλουτίνοφ και Φαλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας "έψαξε" στην αγορά και κατέληξε στην περίπτωση του Μόουζες Ράιτ, με τους ερυθρόλευκους να συμφωνούν σε όλα με τον Αμερικάνο σέντερ. Ο 25χρονος που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τουρκία με τη φανέλα της Μερκεζεφέντι αναμένεται στην Ελλάδα για να κλείσει και επίσημα την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 

Olympiacos to sign Moses Wright | Euroleague 2023-24

Χειρουργείται ο Μιλουτίνοφ - Μένει εκτός για δύο μήνες

Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης για την 23η αγωνιστική της Euroleague o Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε γνωστό σε δηλώσεις του πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Το χρονικό της απουσίας του Σέρβου σέντερ υπολογίζεται κοντά στους δύο μήνες. Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής των ερυθρολεύκων περιμένει να δει την κατάσταση του Μουστάφα Φαλ, με τον Γάλλο σέντερ να κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στην Βαλένθια (08/02) στην Ισπανία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cylhfg2uzwh5)