Πατάει... Ελλάδα εντός της Πέμπτης (18/01) για να ντυθεί στα πράσινα ο διάδοχος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι σύμφωνα με το Tuttomercatoweb.

Έρχεται για τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι

Μετά τους τίτλους... τέλους του Παναθηναϊκού με τον Μπρινιόλι, οι "πράσινοι" στράφηκαν στην απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι να φαίνεται πως είναι ο "εκλεκτός" για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, ο Πολωνός τερματοφύλακας αναμένεται εντός της Πέμπτης (18/01) για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στο "τριφύλλι".

Το deal του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια 

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τη Σπέτσια, με τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών να αφορά σε δανεισμό του Ντραγκόφσκι ενώ στο συμβόλαιο θα περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ (3.500.000 ευρώ συν 500.000 μπόνους).

Σε περίπτωση που οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θελήσουν να τον αγοράσουν τότε ο 26χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2027.

Το who is who του Ντραγκόφσκι

Ο Ντραγκόφσκι αγωνίζεται στα ιταλικά γήπεδα από το 2016 όταν και τον απέκτησε η Φιορεντίνα στην οποία και έπαιξε για δυο χρόνια ως βασικός. Το 2022 εντάχθηκε στο δυναμικό της Σπέτσια όντας μάλιστα και βασικός τη περυσινή σεζόν που η ομάδα αγωνιζόταν στην Serie A. Μετά τον υποβιβασμό των Ιταλών, ο Ντραγκόφσκι δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και στόχος του είναι να πάρει ματς στα... πόδια του σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί.