Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να χάσει κι άλλους βαθμούς, μετά τα όσα έπαθε την περασμένη Κυριακή από τον Άρη. Κι έτσι φιλοδώρησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με τέσσερα γκολ.

Ήταν η 3η τέσσάρα για τους "ασπρόμαυρους" στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ευκαιρία στον 18χρονο επιθετικό, Στέφανο Τζίμα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα κράτησε στον πάγκο τον Κωνσταντέλια και τον Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 2' με τον Λέο Μπατίστ αντί να κάνει σουτ για να σκοράρει, έδωσε κακή πάσα στον Κόντε.

Από το 10ο λεπτό και μετά ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 29' κατάφερε να προηγηθεί. Ο Ντεσπόντοφ έκανε το σουτ, αρχικά απέκρουσε ο Κλειμαν και στην συνέχεια ο Ράχμαν Μπάμπα σκόραρε με πλασέ.

Στο 44' ο Λέο Μπατίστ έχασε νέα ευκαιρία να σκοράρει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το σουτ από κοντά να ήταν άστοχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα επιθετικό κρεσέντο του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 49' ο Σουάλιο Μεϊτε έκανε το 2-0 και στο 53΄ο Στέφανος Τζίμας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τρία.

Στο 66' ο Ριένστρα έβαλε αυτογκόλ με τον ΠΑΟΚ να δίνει μεγάλες διαστάσεις στο σκορ.


ΠΑΟΚ : Κοτάρσκι, Σάστρε (79' Λύρατζης), Κεντζιορα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73' Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (68' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (68' Κωνσταντέλιας), Τζίμας (68' Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα : Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (71' Έφορντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (71' Λιάσος), Ριένστρα, Λεό Μπατίστ (62' Ροσέρο), Κόντε (62' Μπάλαν).