Η Τότεναμ έπαιξε στο "Ολντ Τράφορντ" για να κερδίσει παρά τις πολλές απουσίες της στη μεσοεπιθετική της γραμμή με κυριότερη αυτή του Σον αλλά τα προβλήματά της ήταν στην άμυνα καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της έβαλε δύο γκολ με παρόμοιο τρόπο με το τελικό 2-2 να είναι η πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων στην Premier League μέσα στο "Θέατρο των Ονείρων" μετά το 2005.

Το αποτέλεσμα θεωρητικά ευνοεί περισσότερο την ομάδα του Ποστέκογλου αρχικά γιατί παραμένει σε τροχιά τετράδας πιάνοντας την Άρσεναλ προσωρινά αλλά και γιατί η Γιουνάιτεντ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον ΜακΤόμινεϊ στις καθυστερήσεις. Παρών ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο πλάι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Γκολ με το "καλησπέρα" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Χοίλουντ, ισοφάρισε γρήγορα η Τότεναμ

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε ένα τρίλεπτο στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε μια αντεπίθεση την οποία εκμεταλλεύτηκε με εντυπωσιακό τρόπο ο Ράσμους Χόιλουντ νικώντας τον Βικάριο για το 1-0. 

Παρά το γρήγορο γκολ, όμως, η ομάδα του Τεν Χαχ δεν κυριάρχησε στη συνέχεια με την Τότεναμ να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί με τον Μπεντανκούρ. Το γκολ εν τέλει ήρθε από στατική φάση με τον Ρισάρλισον να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να ισοφαρίζει στο 19'.

Επιστροφή στα γκολ για τον Ράσφορντ αλλά η Τότεναμ ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Η ομάδα του Ποστέκογλου είχε την κατοχή της μπάλας μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι, κι ας μην απειλούσε με συνέπεια την εστία του Ονάνα. Σε μια ακόμη αντεπίθεση, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ράσφορντ να συνδυάζεται με τον Χόιλουντ και να στέλνει την μπάλα στη γωνία του Βικάριο προλαβαίνοντας τον χαλαρό Πόρο.

Και πάλι όμως η Γιουνάιτεντ δεν εκμεταλλεύτηκε το γκολ της. Λίγο έλειψε ο Ρομέρο να ισοφαρίσει κατευθείαν αλλά το δοκάρι μπλόκαρε την προσπάθειά του στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Εν τέλει το γκολ ήρθε με την επανέναρξη του παιχνιδιού διά ποδός Ροντρίγκο Μπεντανκούρ. Ο Αργεντίνος έχει επιστρέψει κεφάτος μετά τον τραυματισμό του και εκμεταλλεύτηκε άλλη μια αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων ισοφαρίζοντας σε 2-2 μόλις στο 46'. 

Στη συνέχεια καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ καθώς με το ζόρι η μπάλα έφτανε με αξιώσεις στις εστίες των Ονάνα και Βικάριο. Και οι δύο πίεζαν για τη νίκη αλλά και οι δύο έβρισκαν τον τρόπο να αλληλοεξουδετερωθούν, με τον Λισάντρο Μαρτίνεζ να επιστρέφει περνώντας αλλαγή αντί του Έβανς στο 63'. 

Εν τέλει η Γιουνάιτεντ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού στις καθυστερήσεις με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ αλλά η κεφαλιά του Σκωτσέζου έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ιταλού γκολκίπερ της Τότεναμ.