Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι αυτό που έχει βάλει σε προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός και προχωράει στην υλοποίηση του σχεδιασμού. Η πρώτη κίνηση έχει να κάνει με την απόκτηση του του διεθνούς Τούρκου στόπερ, Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενερμπαχτσέ με μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν αποκτήθηκε πριν ένα χρόνο από την Άδανα Ντερμισπόρ, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στην Φενέρμπαχτσε. Κι έτσι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός  έψαχνε κι ο ίδιος μία άλλη προοπτική στην καριέρα του, για να διατηρήσει τις ελπίδες του και να «μπει» στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για το EURO 2024.



Ο Ακαϊντίν έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να μετακομίσει στην Αθήνα για τους επόμενους 6 μήνες και πλέον γίνονται οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και της «Φενέρ», για να ολοκληρωθεί το «deal».

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό κυνηγούν και μία δεύτερη «μεγάλη» κίνηση στόπερ, με τις πληροφορίες απ' τα τουρκικά ΜΜΕ να επιμένουν, πως ο Φατίχ Τερίμ προσπαθεί να πείσει τον διεθνή Τούρκο στόπερ, Τσανγκλάρ Σογιουντσού της Ατλέτικο Μαδρίτης να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.