Σε… τραγωδία εξελίχθηκε η τριήμερη πολυτελή κρουαζιέρα του Νεϊμάρ στην οποία ήταν και ο ίδιος καθώς ένας από τους επιβάτες, ο youtuber, Κάρλος Καντρέβα, πήδηξε στην θάλασσα από τον 15ο όροφο του πλοίου έπειτα από έντονο καβγά που είχε με την σύντροφο του.

Μάλιστα, καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες από τις αρχές για την ανέρευση του Καντρέβα οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν με αποτέλεσμα ο youtuber να θεωρείται νεκρός έπειτα από επτά μέρες συνεχούς αναζήτησης.




  

Ο καυγάς του Καντρέβα με την σύντροφο του στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ

Όσον αφορά το... story του καυγά που οδήγησε τον Καντρέβα να προβεί σε αυτήν την "σοκαριστική" ενέργεια, η σύντροφος του δήλωσε πως όλα ξεκίνησαν λόγω της ζήλειας του 32χρονου ο οποίος είδε στο κινητό της συνομιλίες που είχε με άλλους άνδρες. Συγκεκριμένα, η ίδια υποστήριξε πως: «Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει».

Μάλιστα, υπογράμμισε πως ο Κάρλος απείλησε στη συνέχεια να πηδήξει στο νερό αλλά όπως τόνισε δεν αντέδρασε κανένας. Ειδικότερα, ανέφερε: «Αν και υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Ήταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τρέξω πίσω του».