Την ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά του United Cup δια... χειρός Μαρίας Σάκκαρη και Στέφανου Τσιτσιπά έχει η Ελλάδα η οποία θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας των Κέρμπερ και Σβέρεφ έπειτα από τον θρίαμβο επί του Καναδά για να βρεθεί στους «4» της διοργάνωσης.

Πρώτη για την Ελλάδα θα αγωνιστεί η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια θα ριχτεί πρώτη στην... μάχη καθώς θα διασταυρώσει τα ξίφη της το πρωί της Παρασκευής (05/01) στις 08:30 με την Αντζελίκ Κέρμπερ με στόχο να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση της Ελλάδας. Οι δυο τενίστριες έχουν κοντραριστεί ξανά στο παλρελθόν, με την Γερμανίδα να έχει το προβάδισμα των νικών αφού έχει επικρατήσει τρεις φορές, σε τέσσερα παιχνίδια που έχουν τεθεί αντιμέτωπες μέχρι στιγμής. Μπορεί η 35χρονη Κέρμπερ να βρίσκεται σήμερα στα... αζήτητα του ranking της WTA, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια σπουδαία αθλήτρια που είχε βρεθεί ακόμη και στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης! 



Ακολουθεί ο Τσιτσιπάς σε... μεγάλο ματς με τον Σβέρεφ

Στις 10:30 παίρνει τη σκυτάλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μια σπουδαία αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Σβέρεφ στο μονό ανδρών. Ο Έλληνας τενίστας φαίνεται πως είναι κακός... δαίμονας για τον Γερμανό αφού στα 13 παιχνίδια που έχουν αναμετρηθεί οι δυο τους, μετρά 9 νίκες έναντι 4 του αντιπάλου του.




Σημειώνεται πως στο τέλος θα γίνει μεικτό διπλό ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα ονόματα μιας και όλα θα κριθούν από την εξέλιξη του αγώνα. Σε περίπτωση που η Ελλάδα κάνει το 2-0, τότε οι δυο τενίστες θα πάρουν... ανάσες.