Μπορεί και να αποκαλείται το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που από πέρσι έχει κάνει μεγάλο γκελ με τις εμφανίσεις του.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέματα ξένων ομάδων αναφορικά με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του.

Φυσικά εκείνος που κλέβει την παράσταση είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Μάλιστα ο 20χρονος μεσοεπιθετικός τους τελευταίους δύο μήνες είναι εκ των κορυφαίων παικτών των «ασπρόμαυρων».

Πολλοί οι σύλλογοι που τον έχουν παρακολουθήσει ενώ ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συζητήσει προτάσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο αν υπάρξει κάποια απίθανη προσφορά που να φτάνει τα 20.000.000 ευρώ, ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η Μπράιτον είναι αυτή που δείχνει πιο έντονο ενδιαφέρον τελευταία, με βάση το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «express».

Οι «γλάροι» είχαν δείξει ανάλογο ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι. Τον παρακολουθούν στενά κι έχουν μεγάλο φάκελο στο τμήμα scouting της ομάδας.

Δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για να φέρει τον Κωνσταντέλια στην Premier League. Γιατί είναι η ομάδα που παρουσιάζεται πιο... θερμή σχετικά με τον 20χρονο άσο.