Το αθλητικό μενού της ημέρας είναι γεμάτο από μπάσκετ σε Euroleague και NBA με τη Serie A και την Championship να απασχολούν τους ποδοσφαιρόφιλους.

Ταξιδεύει στη Γερμανία ο Ολυμπιακός με μοναδικό στόχο το "διπλό"

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Άλμπα (21:00) για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι είναι "υποχρεωμένοι" να κερδίσουν τον αγώνα για να κλείσουν τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης με θετικό πρόσημο, μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 8-8. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είναι από τις δυσάρεστες εκπλήξεις τη φετινή χρονιά στη Euroleague αφού βρίσκονται στη 17η θέση της βαθμολογίας με μόλις 3(!) νίκες μετά από τα πρώτα 16 παιχνίδια, κάνοντας όμως την έκπληξη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δείχνοντας πως αν την υποτιμήσεις μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. 

Μονακό- Μπαρτσελόνα, το παιχνίδι που κλείνει το πρώτο γύρο της Euroleague

Μεγάλο ντέρμπι στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Euroleague με τη Μονακό να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00) . Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλο "διπλό" στην έδρα της Μπάγερν, "ρεφάροντας" μ' αυτό τον τρόπο την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη. Οι Καταλανοί από τη πλευρά τους βρίσκονται σε καθίζηση με 5 ήττες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και ψάχνουν μία καλή εμφάνιση για να ανέβουν ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά στο κλείσιμο του πρώτου μισού της Euroleague.

Δύσκολο ταξίδι στο Κλίβελαντ για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Να συνεχίσουν τις νίκες θέλουν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς ταξιδεύοντας αυτή τη φορά στο Κλίβελαντ για να αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς (02:30) . Η ομάδα του "Greek Freak" άφησε πίσω της την κακή "παρένθεση" και την ήττα της από τους Νικς και επέστρεψε γρήγορα στις νίκες. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προέρχονται από απίστευτη ανατροπή κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς παρά τις απουσίες τους και θέλουν να κάνουν το ίδιο κόντρα στους Μπακς. 


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:30 COSMOTE SPORT 2 Νάπολι- Μόντσα Serie A
19:30 COSMOTE SPORT 3 Φιορεντίνα- Τορίνο Serie A
20:00 COSMOTE SPORT 1 Σαουθάμπτον- Πλίμουθ Sky Bet EFL Championship
20:00 COSMOTE SPORT 7 Αλ Αχλί- Αλ Καλίγ Roshn Saudi League
20:45 COSMOTE SPORT 5 Μπενφίκα- Φαμαλικάο Liga Portugal
21:00 NOVASPORTS PRIME Άλμπα Βερολίνου- Ολυμπιακός Euroleague
21:45 COSMOTE SPORT 2 Τζένοα- Ίντερ Serie A
21:45 COSMOTE SPORT 8 Κόβεντρι- Σουόνσι Sky Bet EFL Championship
22:00 NOVASPORTS 5 Μονακό- Μπαρτσελόνα Euroleague
22:15 COSMOTE SPORT 9 Γουέστ Μπρομ- Λίντς Sky Bet EFL Championship
22:45 COSMOTE SPORT 7 Πόρτο- Τσάβες Liga Portugal
02:30 COSMOTE SPORT 4 Κλίβελαντ Καβαλίερς- Μιλγουόκι Μπακς NBA
02:30 COSMOTE SPORT 7 Ατλάντα Χοκς- Σακραμέντο Κινγκς NBA