Το Κόπα Άφρικα είναι προ των πυλών με τις ομάδες της Super League να ξεκινούν να μετράνε τις απώλειες τους για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον.

Στο Κόπα Άφρικα ο Μουκουντί, στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Άμραμπατ

Ένα θετικό κι ένα αρνητικό νέο ήρθε στ' αυτιά του Ματίας Αλμέιδα, με την αποστολή του Μαρόκου να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Νόρντιν Άμραμπατ, αλλά εκείνη του Καμερούν να "γράφει" το όνομα του Αρόλντ Μουκουντί. Μ΄αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ μένει με τρία στόπερ με τους Κάλενς, Βίντα και Μήτογλου να τους αποτελούν, με τον Καναδό όμως αμυντικό να προέρχεται από τραυματισμό και να μην έχει επανέλθει πλήρως ακόμα. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Μαροκινός εξτρέμ θα παραμείνει στην Ελλάδα και έχοντας επιστρέψει από τις ενοχλήσεις που είχε, τίθεται κανονικά στη διάθεση του Αργεντίνου προπονητή.


Στην αποστολή του Μαρόκου για το Κόπα Άφρικα ο Ελ Κααμπί


Σε αντίθεση με τον Άμραμπατ, κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή του Μαρόκου ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να περιμένει να μάθει πότε θα ταξιδέψει για την Ακτή Ελεφαντοστού που θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στα "πιτς" λόγω θλάσης και τον Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα μένει μόνο με τον Στέφαν Γιόβετιτς στις θέσεις των φορ, με τους Μασούρα και Μπιέλ να έχουν παίξει παλαιότερα σ' αυτή τη θέση.