Deal για το απώτατο μέλλον -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προκύπτει ως το... 116ο παράπτωμά της, το οποίο θα εξεταστεί στο πλαίσιο των οικονομικών ατασθαλιών που φέρεται να έχουν γίνει- έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, που έκλεισε τον 17χρονο Κλαούντιο Ετσεβέρι από τη Ρίβερ Πλέιτ. Σε εκείνους που κάτι λέει το όνομα, πρόκειται για τον πιτσιρικά που έκανε χατ τρικ στον προημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου U17 στην Ινδονησία, το 3-0 με αντίπαλο τη Βραζιλία. 

Η Αργεντινή δεν τα κατάφερε, αφού αποκλείστηκε στα πέναλτι του ημιτελικού με τη Γερμανία, αλλά ο Ετσεβέρι βαπτίστηκε "νέος Μέσι" και, ως γνωστόν, όποτε ακούγεται το επώνυμο του θρυλικού Αργεντινού, το μυαλό του Πεπ Γκουαρδιόλα υφίσταται... διεργασίες. Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η συμφωνία έχει ήδη γίνει. 



Η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε ρήτρα 25 εκατομμύρια ευρώ στη Ρίβερ Πλέιτ, με την ομάδα Ανδρών της οποίας ο Ετσεβέρι έχει έξι συμμετοχές, με μία ασίστ, ωστόσο θα τον έχει στη διάθεσή της από τη στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν στην Αργεντινή.