Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν δύο επισκέψεις την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, στα Παιδικά Χωριά SOS, όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους μικρούς φίλους τους, αφού τους μοίρασαν δώρα, ενώ το ίδιο άνευ μπάλας συνέβη και στο νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού".  

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στις οποίες ενημέρωσε για τις επισκέψεις και τη χαρά που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" στα παιδιά. 

aek_paidika_xoria_sos_10
aek_paidika_xoria_sos_8
aek_paidika_xoria_sos_1
aek_paidika_xoria_sos


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ 

Δύο πραγματικά ξεχωριστές επισκέψεις πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας αποφάσισαν να αγοράσουν δώρα με χρήματα που συγκέντρωσαν οι ίδιοι και να τα χαρίσουν στα παιδιά που μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και σε αυτά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού".

Οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ και Ελίασον, συνοδευόμενοι από τον Αθλητικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, τον Τeam Μanager, Δημήτρη Ναλιτζή και τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, Τάσο Τσατάλη, επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Εκεί, τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Αντώνης Αλακιώτης, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS, Λεμονής Φίλων, καθώς και οι άνθρωποι του Χωριού.

aek_paidika_xoria_sos_9
aek_paidika_xoria_sos_2
aek_paidika_xoria_sos_3
aek_paidika_xoria_sos_4


Οι Κιτρινόμαυροι μοίρασαν δώρα στα παιδιά, τους έδωσαν αυτόγραφα και έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια και επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Η παρουσία τους εκεί δεν κινήθηκε στα όρια της… τυπικής επίσκεψης, αφού στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στο γήπεδο 5Χ5 που υπάρχει στην εγκατάσταση και έπαιξαν για πολλή ώρα ποδόσφαιρο μαζί με τους μικρούς τους φίλους, οι οποίοι έδειχναν ξετρελαμένοι από την εμπειρία.



Πριν αποχωρήσουν, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης άκουσαν από τους υπεύθυνους του Οργανισμού πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να βλέπουν την ΑΕΚ να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκά της παιχνίδια, όπως το τελευταίο με τον Άγιαξ, με τα "Παιδικά Χωριά SOS" στη φανέλα τους, ενώ οι παίκτες από την πλευρά τους υποσχέθηκαν στα παιδιά η επόμενη συνάντησή τους να είναι στην OPAP Arena, σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας.