Απαγωγή. Ξυλοδαρμός. Δημόσια διαπόμπευση για... μοιχεία. Και τελικά απελευθέρωση! Ολα αυτά τα έζησε/έκανε μέσα σε 24 ώρες ο Μαρσελίνο Καριόκα. Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος, που πλέον έχει γίνει δημοσιογράφος και αποτελεί παρουσιαστεί και σχολιαστεί του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, έμπλεξε με τη γυναίκα που δεν έπρεπε. Και τελικά, πέρασε την πιο δύσκολη νύχτα της ζωής του.

Ολα άρχισαν την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου. Ο Βραζιλιάνος και η παρέα του βρέθηκαν σε συναυλία που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Κορίνθιανς, τη «Neo Química Arena», στο Σάο Πάουλο. Κάποια στιγμή, τα ίχνη του χάθηκαν από τους φίλους του. Το μουσικό φεστιβάλ ολοκληρώθηκε, ο κόσμος αποχώρησε, αλλά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ήταν άφαντος. Και το αυτοκίνητό του στη θέση του. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Το τμήμα δίωξης εκβιαστών της αστυνομίας του Σάο Πάουλο συνέλαβε αμέσως δύο άντρες και μία γυναίκα, που κινούνταν κοντά στο αυτοκίνητό του. Αλλά στη συνέχεια φάνηκε πως δεν είχαν σχέση. Λίγες ώρες μετά, αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί και αυτό έγινε με τρόπο πρωτοφανή.



Ο Μαρσελίνιο εμφανίστηκε σε βίντεο που γύρισε άγνωστος, ημίγυμνος, με τα χέρια στην πλάτη, με μαύρο μάτι από το ξύλο, να παραδέχεται πως είχε σεξουαλικές επαφές με παντρεμένη γυναίκα. Η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε σε παρόμοια κατάσταση δίπλα του, παραδεχόμενη ότι κεράτωσε τον άνδρα της και ζητώντας συγνώμη για την πράξη της.

Ναι, καλά καταλάβατε. Ο απατημένος σύζυγος ήταν εκείνος που έκανε τον Μαρσελίνιο να βιώσει τις πιο δύσκολες στιγμές τη ζωής του. Ο απατημένος σύζυγος, μάλιστα, αποφάσισε μετά από αρκετές ώρες και αφού είχε διαπομπεύσει διαδικτυακά τον ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του, δημοσιοποιώντας το βίντεο που τράβηξε στα social media, άφησε ελεύθερο τον πρώην ποδοσφαιριστών των Βαλένθια, Κορίνθιανς, Βάσκο ντα Γκάμα, Φλαμένγκο κ.α.

Για την ακρίβεια, αποφάσισε να κάνει δύσκολη και την απελευθέρωσή του. Από την περιοχή Ιτακέρα, που βρίσκεται το γήπεδο της Κορίνθιανς, τον είχε μεταφέρει στην περιοχή Ιτακουακεσετούμπα, δέκα χιλιόμετρα μακριά. Εκεί τον απελευθέρωσε όπως τον βρήκε με τη γυναίκα του! Ημίγυμνο, χωρίς παπούτσια. Μάλιστα, τον Μαρσελίνιο βρήκε η Αστυνομία να περπατάει στον κεντρικό δρόμο που ενώνει τις δύο περιοχές!

View this post on Instagram

A post shared by Notícia FM (@noticiafm)



Μόλις έγινε γνωστή η απελευθέρωσή του, ο Μαρσελίνιο μεταφέρθηκε στα κεντρικά της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Σάο Πάουλο, με σκοπό να δώσει κατάθεση για το τι συνέβη και ποιοι τον απήγαγαν. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως όλα έγιναν για μια γυναίκα, αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την οικογενειακή της κατάσταση, ότι ήταν παντρεμένη. Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν θα ήθελε να κάνει μήνυση στον... απαγωγέα του, κάτι που, πάντωςμ αναμένεται να κάνει αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία του Σάο Πάουλο.

Ωστόσο, όσα έγιναν δεν αλλάζουν. Και ο Μαρσελίνιο, από ένα φλερτ, βρέθηκε δαρμένος, διαπομπευμένος και... περιπλανώμενος ημίγυμνος και ξυπόλητος στους κεντρικούς δρόμους του Σάο Πάουλο.