Μεγάλες νίκες πέτυχαν Σέλτικς, Γουόριορς και Σανς στην αγωνιστική δράση του NBA, με τους Πέλικανς με τη σειρά τους να κάνουν πάρτι στο Σαν Αντόνιο κόντρα στους Σπερς.

Συνεχίζουν να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εντός έδρας στο NBA οι Σέλτικς

Με τους Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ σε εξαιρετικό βράδυ, οι Μπόστονς Σέλτικς επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ του εξαιρετικού χθες Μπανκέρο με 114-97 φτάνοντας τις 14(!) σερί νίκες εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα του NBA. Είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει ηττηθεί εντός εδρας, έχοντας το απόλυτο που την κρατάει στην πρώτη θέση της ανατολική περιφέρειας.


Χωρίς τρίποντο μετά απο 268 παιχνίδια ο Στεφ Κάρι στη νίκη των Γουόριορς

Ένα σπουδαίο σερί έσπασε για τον Στεφ Κάρι στο παιχνίδι κόντρα στους Μπλέιζερς στη νίκη των Γουόριορς με 114-118. Ο "Στέφανος" μετά απο 268(!) παιχνίδια κανονικής περιόδου και περίπου πέντε χρόνια δεν κατάφερε να ευστοχήσει τουλάχιστον σ' ένα τρίποντο στην αναμέτρηση. Παρά την κακή εμφάνιση του Κάρι, ο έτερος "Splash brother" Κλέι Τόμπσον οδήγησε την ομάδα του στη νίκη πετυχαίνοντας 28 πόντους, με τον Άντριου Γουίγκινς να "ξυπνάει" από το λήθαργο που βρισκόταν και να είναι καταλυτικός για τους Γουόριορς. Για τους γηπεδούχους πάλεψαν για τη σπουδαία ανατροπή οι Γκραντ(30π) και Σίμονς(24π), αλλά δεν ήταν αρκετό.


Ανατροπή για Σανς- Εύκολη νίκη για Πέλικανς

Ευρεία νίκη έκαναν οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς κερδίζοντας τους Σπερς μέσα στο Σαν Αντόνιο με 110-146 με κορυφαίους τους Ίνγκραμ και Μακόλουμ, με τον Γουεμπανιάμα από την πλευρά των γηπεδούχων να παλεύει μόνος του έχοντας 17 πόντους και 13 ριμπάουντ. Σπουδαία επικράτηση πέτυχαν οι Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Γουίζαρντς, ανατρέποντας διαφορά 16 πόντων του ημιχρόνου έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Ντουράντ και Μπούκερ με 28 και 27 πόντους αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους που έχουν το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στο NBA πάλεψαν οι Γκαφορντ και Τζόουνς.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Σέλτικς- Μάτζικ 114-97
Σπερς- Πέλικανς 110-146
Μπακς- Ρόκετς 128-119
Σανς- Γουίζαρντς 112-108
Μπλέιζερς- Γουόριορς 114-118