Με το αστρονομικό 177-165 νίκησε η ομάδα Γουόκαπ την ομάδα Σλούκα στο All Star Game 2023, που διεξήχθη στην Καρδίτσα. MVP του παιχνιδιού ήταν ο Αϊζάια Κάνααν, ενώ ο Λαβρίνας Μπελιάουσκας νίκησε το διαγωνισμό τρίποντων και ο Νέιτ Ρένφρο το διαγωνισμό καρφωμάτων. 

Η διοργάνωση του All Star Game 2023 έγινε στην Καρδίτσα, στο γυμναστήριο “Γιάννης Μπουρούσης”, με τον παλαίμαχο Έλληνα σέντερ να δίνει το “παρών” και να μπαίνει στο Hall of Fame, μαζί με τους Τζον Κόρφα και Σούλη Μαρκόπουλο, του ελληνικού μπάσκετ.

Ο κόσμος της Καρδίτσας έρρευσε στο γυμναστήριο, για να καμαρώσει τους αθλητικούς ήρωες της καθημερινότητάς του, αλλά και να ακούσει τον Γιώργο Λιβάνη και την Ανδρομάχη και να δει τους U Move να χορεύουν και να ραπάρουν. Ξεχώρισε και η κόρη του Κώστα Σλούκα, η οποία, όπως είπε ο μπαμπάς της, 

all_star_game_1
all_star_game_2
all_star_game_3
all_star_game_4
all_star_game_5
all_star_game_6
































All Star Game: Νίκησε ο Μπελιάουσκας στο διαγωνισμό τρίποντων


Ο Λαβρίνας Μπελιάουσκας του ΠΑΟΚ ήταν ο 26χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ, Λαβρίνας Μπελιάουσκας, προς τέρψη του συμπατριώτη του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, νίκησε στο διαγωνισμό τρίποντων στο All Star Game της Καρδίτσας.

Ο Λιθουανός έκανε εξαιρετική εμφάνιση σε ημιτελικό και τελικό, αφού μάζεψε συνολικά 46 πόντους. Ο Μπελιάουσκας σούταρε τρίτος, μετά τους Αϊζάια Κάνααν, που συγκέντρωσε 17, και τον Σαβιέ Καστανέδα, που πήρε 16, και σχεδόν... τερμάτισε το κοντέρ, με 25 πόντους. Ο Βασίλης Τολιόπουλος τον ακολούθησε κατά πόδας, αφού στον ημιτελικό -όπου μάλιστα υπήρξε βλάβη στο χρονόμετρο και έπρεπε να περιμένει ένα λεπτό για να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του από τη δεξιά γωνία-  έκανε 22 (με τον Στιβ Μπαρτ να ολοκληρώνει τις πρώτες προσπάθειες με 16), ενώ του έβαλε δύσκολα στον τελικό, καθώς συγκέντρωσε 20 πόντους.












Ο Μπελιάουσκας έφτασε στους 19 στις τέσσερις πρώτες θέσεις και έβαλε την τρίτη και την τέταρτη μπάλα στην τελευταία, προκειμένου να φτάσει τους 21 πόντους και να απολαύσει τη νίκη του.
all_star_game_22
all_star_game_21
all_star_game_19
all_star_game_20

Ο ημιτελικός: Κάνααν 17, Καστανέδα 16, Μπελιάουσκας 25, Τολιόπουλος 22, Μπαρτ 16.

Ο τελικός: Κολιόπουλος 20, Μπελιάουσκας 21.

All Star Game: Εντυπωσιακός Ρένφρο, κάρφωσε από τις βολές


Ο Νέιτ Ρένφρο ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game 2023, που έγινε στην Καρδίτσα. Ο σέντερ του Περιστερίου, μπροστά κιόλας στον προπονητή του, Βασίλη Σπανούλη, έκανε έναν εντυπωσιακό τελικό με ένα κάρφωμα κάτω από τα πόδια και ένα από τη γραμμή των βολών και ήταν ο επάξιος νικητής της διαδικασίας απέναντι στον Ζακ Μπράιαντ, ο οποίος απήλαυε της ασυλίας της κριτικής επιτροπής, με Χάρη Παπαγεωργίου, Γιάννη Μπουρούση, Γιάννη Γιαννούλη και Τζον Κόρφα, αφού αστόχησε στις πρώτες δύο προσπάθειές του, αλλά πήρε επιπλέον μία ευκαιρία. Ο Μπράιαντ  κάρφωσε κάτω από τα πόδια και πήρε 50, αλλά το δεύτερο, ένα γύρισμα κάτω από την μπασκέτα, βαθμολογήθηκε με 46.

all_star_game_17
all_star_game_18
all_star_game_23
all_star_game_24


Ο γκαρντ του Ερμή Σχηματαρίου, ομάδας της Elite League, δεν μπορούσε να ματσάρει τα δύο καρφώματα του Ρένφρο, που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια στην πρώτη προσπάθεια, ενώ στη δεύτερη ευκαιρία της δεύτερης επέμεινε να καρφώσει από τη γραμμή των βολών και τα κατάφερε, ως εκ τούτου αποθεώθηκε. Ο Κρις Μπάνκστον του Άρη, ο Μάικλ Γκίλμορ του ΠΑΟΚ και ο Τσαντ Μπράουντ του Απόλλωνα Πάτρας αποκλείστηκαν στον ημιτελικό.



Ο ημιτελικός: Ρένφρο 97, Μπάνκστον 95, Γκίλμορ 88, Μπράουν 92, Μπράιαντ 97.

Ο τελικός: Ρένφρο 100, Μπράιαντ 96.

All Star Game: Με σόου Μπόγρη νίκησε η ομάδα Γουόκαπ

Το παιχνίδι ήταν τελείως, ενδεχομένως και σκανδαλωδώς, ελεύθερο και η ομάδα Γουόκαπ υπερτερούσε στις ικανότητες και νίκησε 177-168 την ομάδα Σλούκα. Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν η αδυναμία του κοινού και το κοινό τον αποθέωνε που... ανάσαινε, πολλώ δε μάλλον όταν κάρφωσε την μπάλα. 

all_star_game_7
all_star_game_8
all_star_game_9
all_star_game_15
all_star_game_16
all_star_game_25
all_star_game_26
all_star_game_27
all_star_game_28
all_star_game_29
all_star_game_30
all_star_game_31


Ήταν η ευκαιρία και των προπονητών να ξεκουραστούν. Μάλιστα, η ομάδα Σλούκα είχε σούπερ ζευγάρι, αφού συνεργάστηκαν ο Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού και ο Βασίλης Σπανούλης του Περιστερίου. Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν το δίδυμο της ομάδας Σλούκα.

Επίσης δεν γινόταν να μην ξεχωρίσει ο κοινός χορός της συντρόφου Γουόκαπ και της συντρόφου Σλούκα.