Εκ του μακρόθεν φαίνεται η θερμή σχέση που έχουν ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Κώστας Τσιμίκας, οι δύο παίκτες της Λίβερπουλ. Στην εκπομπή "Bezzies" στο youtube, αποδείχθηκε του λόγου το ασφαλές, καθώς, περισσότερο από τα επαινευτικά λόγια που χρησιμοποίησαν ο ένας για τον άλλον, ήταν τα πειρακτικά σχόλια που δημιούργησαν την αίσθηση της οικειότητας. 

"Τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, την πρώτη του ημέρα στην ομάδα. Πήραμε το ίδιο αεροπλάνο, πήγαμε στην προετοιμασία κι είχαμε μία σύνδεση. Απλά μιλήσαμε κι είναι ένας υπέροχος τύπος. Ναι, δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά ξέρω πώς να το χειριστώ αυτό", ανέφερε αρχικά ο Σαλάχ, ενώ ο Τσιμίκας προσέθεσε: "Προφανώς δεν είναι φίλος μου, είναι ο ψυχολόγος μου. Ταξιδέψαμε στο Μόναχο και μετά έπρεπε να ταξιδέψουμε οδικώς δύο ώρες μαζί, οπότε είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να τα πούμε. Είναι πολύ ευτυχισμένος που με γνώρισε (σημ. γέλια) οπότε θα αφήσω εκείνον να μιλήσει".



Στη συνέχεια οι δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων και φυσικά η εξαγωγή γέλιου ήταν η πρώτη στόχευση. 

Ο Τσιμίκας αυτοεπαινέθηκε, αφού βαθμολόγησε με "15 στα 10" το στυλ του, με τον Αιγύπτιο διεθνή να τον αποθεώνει για τις ενδυματολογικές επιλογές του και στη συνέχεια να τον σαρκάζει που δεν έχει σκοράρει ακόμη με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ ρωτήθηκε για το ποια ήταν η προσωπική διάκριση του Τσιμίκα τη σεζόν 2019-20 που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα αμυντικό να αυτοσαρκάζεται: "Κι εγώ κέρδισα τρόπαια, φίλε. Ο «Πιο όμορφος παίκτης της χρονιάς», αποκλείεται". Πάντως, εν τέλει ο Σαλάχ απάντησε σωστά, λέγοντας: "Ο Έλληνας παίκτης της χρονιάς".