Το απίθανο περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παραπέμπει περισσότερο σε σατιρική εκπομπή ή σε σενάριο κινηματογραφικής κωμωδίας που πραγματεύεται τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο… από την κορυφή έως τα νύχια.

Διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΓΑΣ Κοπανός - Φίλιππος Μελίκης για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Με τους Έλληνες διαιτητές της Super League να έχουν «κατεβάσει ρολά», το… τρολάρισμα στους συναδέλφους τους που «σφύριζαν» παιχνίδια ερασιτεχνικών κατηγοριών… έπεφτε σύννεφο.

Τρολάρισμα και αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλες τις κατηγορίες

Όταν λοιπόν μια αμφισβητούμενη φάση ξεσήκωσε τους φιλάθλους, εκείνοι άρχισαν να απευθύνονται στην τριάδα των διαιτητών και να ζητούν ξένους ρέφερι σε όλες τις κατηγορίες, με τα παραδοσιακά… γαλλικά των ελληνικών γηπέδων να συνοδεύουν κάθε τους κουβέντα.

Ο άτυχος της παρέας ήταν φυσικά ο βοηθός που βρισκόταν στην πλευρά της μιας και μοναδικής εξέδρας του γηπέδου, εκεί που ήταν συγκεντρωμένος ο κόσμος.

Ο επόπτης έκανε το λάθος να απαντήσει με ύβρεις στην ειρωνεία της εξέδρας και ένας φίλαθλος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής πίσω από τα κάγκελα και έφτασε στο σημείο να του πιάσει το χέρι.

Πώς αντέδρασε ο βοηθός; Με μια… οσκαρική ερμηνεία ξάπλωσε στο χορτάρι και προσποιήθηκε τον… πεθαμένο! Χωρίς ίχνος υπερβολής! Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο: