Οι Βραζιλιάνοι οπαδοί ανέκαθεν είχαν τον τρόπο τους για να δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα τους και για το ποδόσφαιρο. Στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα μάλλον... ξέφυγαν. Οι οπαδοί της Μπαΐα, «έστειλαν» το μήνυμα τους στους παίκτες τους για το τι πρόκειται να συμβεί αν η ομάδα τους τελικά υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, στέλνοντας τους πτώματα με φωτογραφίες των ίδιων των παικτών πάνω!

Η Μπαΐα βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Είναι ένα βαθμό πίσω από τη Βάσκο Ντα Γκάμα και δύο από τη Σάντος. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του θρυλικού τερματοφύλακα και νυν προπονητή Ροζέριο Σένι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ατλετικό Μινέιρο (07/12 02:30) των Χουλκ και Σκολάρι και ακόμα κι αν κερδίσει δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. 

Τα «τιμώμενα» πρόσωπα των φωτογραφιών είναι οι στόπερ Βίτορ Ούγκο και Κανού, οι επιθετικοί Αντεμίρ, Κάρλος Σαντόρο και Εβεράλντο αλλά και ο δεξιός μπακ Σισίνιο. Η Μπαΐα πάντως μπορεί να μείνει στην κατηγορία ακόμα και με ισοπαλία αν η Βάσκο Ντα Γκάμα χάσει από την Μπραγκαντίνο, μιας και στην ισοβαθμία υπερτερεί.