Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έκρυβαν και εκπλήξεις για την Ελλάδα. Τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες  στο Παρίσι φαίνεται ότι θα δοθούν από την Ελλάδα. Ειδικότερα, στην Ελλάδα αναμένεται να διεξαχθεί ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά, όπου θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το «basketnews», το οποίο αναφέρει ότι τα άλλα τρία τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα γίνουν σε Ισπανία, Λετονία και Πουέρτο Ρίκο.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Εθνική θα διεκδικήσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αγωνιζόμενη εντός έδρας. Τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά θα διεξαχθούν το διάστημα 2-7 Ιουλίου 2024, με το κόστος διεξαγωγής να φτάνει μέχρι τα 2.700.000 ευρώ. 

Διαβάστε επίσης: Ντίνα Νικολάου: "Θα συνεργαστώ με την ομάδα του Μακρόν για τους Ολυμπιακούς" (Εικόνες)

Η κλήρωση των τουρνουά θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στη Γενεύη και την πρόκριση για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα πάρουν οι τέσσερις νικήτρεις ομάδες. Σε περίπτωση που τα παραπάνω πάρουν επίσημη μορφή, επικρατέστερα γήπεδα είναι το ΣΕΦ, το κλειστό των Άνω Λιοσίων και το ΟΑΚΑ.

Για το τελευταίο, πάντως, υπάρχουν δυσκολίες, καθώς το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να γίνει ανακαίνιση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία το απέκτησε για 49 χρόνια.