Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Αργεντινής, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Ο 24χρονος ακραίος μπακ του Ολυμπιακού κλήθηκε στην αποστολή για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Ουρουγουάη και Βραζιλία και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Ο οπισθοφύλακας των «ερυθρόλευκων» ενσωματώθηκε στην παρέα του Μέσι αλλά και των άλλων σταρ της εθνικής του όπως οι Άνχελ Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνες, Μάρκος Ακούνια και Λουίς Οκάμπο.

Μία στιγμή που θα κρατήσει για πάντα στο μυαλό του ο 24χρονος αμυντικός. Άλλωστε δεν είναι και λίγο όχι μόνο να βρίσκεται δίπλα σε έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών αλλά να είναι και συμπαίκτης του.

Εμφανώς με ένα χαμόγελο πάντα στο πρόσωπό του ο Ορτέγκα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις έχοντας προηγουμένως πάρει πτήση τσάρτερ από την Ισπανία και είναι έτοιμος όποτε και αν τον χρειαστεί ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Υπενθυμίζεται πως τα αγώνα με Ουρουγουάη και Βραζιλία θα διεξαχθούν στις 17 και 22 του μήνα αντίστοιχα με την Αργεντινή να έχει το απόλυτο των νικών σε τέσσερα παιχνίδια.