Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του και είναι πρώτος στη σχετική λίστα με βραβεύσεις, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ακολουθεί με 5.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν ήταν στο Παρίσι στην απονομή και δεν συνεχάρη δημόσια τον Λιονέλ Μέσι, αλλά μέσω του δημοσιογράφου της Ισπανικής AS, Τόμας Ρονσέρο, που σχολίασε αρνητικά την επιτυχία του Μέσι αναφέροντας τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Λεβαντόφσκι, αντέδρασε με τρόπο που είναι σαν να συμφωνεί και ο ίδιος.

Δημοσιογράφος AS για Μέσι:  Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά με έξι πέναλτι υπέρ τους

«Γεια σας φίλοι. Αυτό που ξέραμε, συνέβη. Θα έδιναν άλλη μια Χρυσή Μπάλα στον Μέσι. Πήγε να αποσυρθεί στο Μαϊάμι, αλλά φαινόταν ήδη σαν να έχει αποσυρθεί στην Παρί για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ναι, καλά, αλλά με έξι πέναλτι υπέρ τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AStv (@astelevision)


Το Μουντιάλ ήταν πριν από 10 μήνες, είμαστε στον Νοέμβριο. Ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες καλά, θα έπρεπε να έχει πέντε, έχει τη Χρυσή Μπάλα του Ινιέστα, του Τσάβι και του Λεβαντόβσκι που κέρδισε έξι τρόπαια σε μια σεζόν κι ο Χάλαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ όλων» είπε ο δημοσιογράφος και ο Ρονάλντο που τον ξέρει από την περιόδο που έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε με emojis που γελάνε.