«Πρόκειται για μία άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα», είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το Πειθαρχικό Όργανό της Super League, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι θα καταθέσουν έφεση.

Κάτι που συνέβη σήμερα, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν πράξη όσα ανέφεραν και να καταθέτουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, θέλοντας να δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό στο ματς με τον Παναθηναϊκό, μείον έναν βαθμό στο πρωτάθλημα και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Το σκεπτικό της απόφασης, όμως, ήταν αίολο, με τους Ερυθρόλευκους στη χθεσινή τους ανακοίνωση να τονίζουν ότι βρίσκονται «ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος» και να ξεκαθαρίζουν ότι θα εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή τους.

H χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της».

Πηγη: to10.gr