Ο Ολυμπιακός θα ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση, που δίνει τους τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό, ενώ αφαιρεί ένα βαθμό από τους "ερυθρόλευκους", με αποτέλεσμα από πρώτος να είναι στο -1 από την κορυφή. Πλέον  η τύχη του ντέρμπι μεταφέρεται στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό της ΕΠΟ

Αντιδράσεις για την απόφαση στον Ολυμπιακό

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από την απόφαση – έκτρωμα από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League που έδωσε στα χαρτιά στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι των αιωνίων στο «Καραϊσκάκη», τιμωρώντας συνάμα με αφαίρεση ενός βαθμού τον Ολυμπιακό και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».