Δια βίου αποκλεισμός από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί σε αυτόν που πέταξε την κροτίδα στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο Γ. Καραϊσκάκης», ανέφεραν οι Ερυθρόλευκοι. Παράλληλα, επισήμαναν ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για να εντοπιστεί αυτός που πέταξε την κροτίδα, χρησιμοποιώντας τεχνικά μέσα, αλλά και μαρτυρίες φιλάθλων που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο την προηγούμενη Κυριακή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο Γ. Καραϊσκάκης».

Πηγή: to10.gr