Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μαυρίδη για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας.

O Γιώργος Μαυρίδης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και πλέον θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας Futsal του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Μαυρίδη

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Μαυρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γεννημένος στις 16/06/1978, ο Γιώργος Μαυρίδης αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καταγράφοντας τις πρώτες του παραστάσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες υψηλών κατηγοριών της ΕΠΣΜ, όπως οι Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μέντεκας Καλαμαριάς, ΑΣ Πέρα και στον Άγιο Γιάννη.

Πλέον, έρχεται στο Ποδόσφαιρο Σάλας του ΠΑΟΚ προκειμένου με την εμπειρία του και την ηγετική προσωπικότητα του, να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαυρίδης τόνισε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι είναι να πούμε θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο!».