Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA περιέγραψε την προσωπική εμπειρία του με τον Γιάννη Ιωαννίδη και την καλή καρδιά του ο αθλητικός δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός. 

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης και ο χαμός του βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα.

Στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη Βούλας βρέθηκαν συγγενείς, πρώην συνεργάτες και φίλοι του Γιάννη Ιωαννίδη προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης που δημιούργησε δύο από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες του ελληνικού μπάσκετ, τον Άρη της δεκαετίας του ‘80 και τον Ολυμπιακό του ΄90, έφυγε από τη ζωή έπειτα από προβλήματα ετών, που τον είχαν αναγκάσει να μένει στο σπίτι, μακριά από τα κοινά.

Γιάννης Ιωαννίδης: Έδειχνε το μεγαλείο ψυχής του μακριά από τις κάμερες


Ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ, Αντώνης Κατσαρός, μοιράστηκε μία προσωπική του ιστορία στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, η οποία τον συνδέει με τον Γιάννη Ιωαννίδη.



Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε πως το 2001 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο τον οδήγησε στην εντατική. Όπως είπε, ενώ δεν ήταν φίλοι, ο Γιάννης Ιωαννίδης βρέθηκε στο νοσοκομείο και συμπαραστεκόταν στους γονείς και στους συγγενείς του.

Αργότερα, πήγε να τον επισκεφτεί στο πατρικό του και τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για ποιο λόγο βρέθηκε κοντά του εκείνην τη δύσκολη περίοδο.

Η απάντηση του Γιάννη Ιωαννίδη ήταν: «Άξιζε να ζεις, είσαι καλός άνθρωπος και οι καλοί άνθρωποι πρέπει να είναι ανάμεσά μας». Ο δημοσιογράφος τόνισε πως ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε.

Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος, έτυχε να τον συναντήσει πρόσφατα αλλά εκείνος δεν τον γνώρισε λόγω της ασθένειάς του.