Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ένας από τους παράγοντες που ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι (84-64) και παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του Super Cup.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ στο τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο λιμάνι του Πειραιά και το κενό που θα πρέπει να καλυφθεί από όλους για τις απουσίες σημαντικών παικτών.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ

Για τον αγώνα και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού

«Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς και νικήσαμε. Φυσικά, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Είμαστε μακριά από το 100%. Χαίρομαι που είδα τον Μουσταφά να γυρνάει, θα χρειαστεί και εκείνος χρόνο. Είναι από τους βασικούς μας παίκτες, πολύ σημαντικός. Για αυτόν χαίρομαι πιο πολύ απόψε. Παίξαμε καλά, ήμασταν καλοί αμυντικά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την εμφάνισή του και την επιστροφή του στην ομάδα

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Ένιωθα καλά, μου έδωσαν την μπάλα οι συμπαίκτες μου και αξίζουν τα εύσημα. Παίζουμε ως ομάδα, ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτό θα μας βοηθήσει μέσα στη σεζόν.

Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Πάντα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι εδώ και τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά, για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για τον στόχο της κατάκτησης κάθε τίτλου με τον Ολυμπιακό

«Η τελευταία διετία έδειξε πως αυτοί οι παίκτες βελτίωσαν την ομάδα, μαζί με τους προπονητές. Δυστυχώς, χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν τα κενά».