Στη Ρόδο θα κριθεί ο πρώτος εγχώριος τίτλος της σεζόν, καθώς οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες από την προηγούμενη Basket League, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ, θα αγωνιστούν για το φετινό Super Cup.

Οι ομάδες του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Εργκίν Αταμάν και του Βασίλη Σπανούλη αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης (28/9) με την ίδια πτήση από την Αθήνα για το όμορφο νησί, με την ατμόσφαιρα μεταξύ των αθλητών να είναι πολύ καλή.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο Κώστας Σλούκας αντάλλαξε χαιρετισμούς με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο νέος αρχηγός των «πρασίνων», που αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο το περασμένο καλοκαίρι, τα είπε σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα με τους «ερυθρόλευκους» και πιο συγκριμένα με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Yπήρχαν κι άλλοι που τα είπαν σε φιλικό κλίμα από τους «αιώνιους», όπως ο Τόμας Γουόκαπ με τον Ντίνο Μήτογλου, που γνωρίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Εθνική, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και πολλοί ακόμη.