Μήνυμα στήριξης για όσους επλήγησαν στις καταστροφικές φωτιές των προηγούμενων εβδομάδων, αλλά και σε αυτούς που επηρεάστηκαν από τη φονική καταιγίδα Daniel έστειλε ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το Σαββατοκύριακο (16-17/09) θα λάβει χώρα το Davis Cup, όπου η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σλοβακία για το Group I. Το «παρών» δίνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ιστορικό event, καθώς θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο για πρώτη φορά, στάθηκε στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φωτιές και την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για:

Τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν: «Έχουμε να δώσουμε όλοι παρά πολλά στο γήπεδο. Να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Παίζουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες, σκοπεύουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι μια εύκολη συνάντηση».

Το γήπεδο που στήθηκε στο Καλλιμάρμαρο: «Νιώθω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με το γήπεδο, αλλά κι επειδή είναι ωραία η αίσθηση να παίζεις σε ένα τέτοιο στάδιο. Είχα την ευκαιρία να έρθω σαν τουρίστας σε αυτό εδώ το μέρος, όποτε το να παίζεις σε αυτό το στάδιο για μένα είναι πολύ ξεχωριστό».

Την πιθανότητα να υπάρξει τουρνουά της ΑΤΡ στην Ελλάδα: «Δεν έχει δοθεί η ευκαιρία να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρξει κάποια τέτοια διοργάνωση στο μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περισσότερα παιδιά να παίζουν και περισσότεροι να ονειρεύονται ότι μπορούν να πετύχουν κάτι στο μέλλον».