«Απ' την Κική κι απ' την Κοκό ποια να διαλέξω», αναφέρεται σε στίχο τραγουδιού του Αττίκ και αν ο Κιλιάν Εμπαπέ το γνώριζε, θα μπορούσε τουλάχιστον να το σιγοσφυρίζει. Ο 24χρονος Γάλλος, που είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ήταν φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά πλέον αγαπάει και τον Λιονέλ Μέσι, ως εκ τούτου το δίλημμα για τον πιο θεωρεί κορυφαίο διαστέλλεται αντί να συστέλλεται. 

Μάλιστα, αυτό περιποιεί τιμή κυρίως στον ίδιο τον Αργεντινό, καθώς ο Παριζιάνος στράικερ θα έπρεπε να τον έχει απομυθοποιήσει, έχοντάς τον ως συμπαίκτη για μία διετία στην Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα με τα ρεπορτάζ περί κόντρας των δύο -η οποία κιόλας φάνηκε ότι θα βουτούσε στην τοξικότητα όταν τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού επειδή δεν του πάσαρε την μπάλα. 

Ο Μέσι φαίνεται ότι κέρδισε το σεβασμό του Εμπαπέ τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και αργότερα, με την Παρί, στο βαθμό που πλέον τον συγκρίνει με το παιδικό είδωλό του. 

«Λατρεύω τον Κριστιάνο, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του όταν ήμουν νεότερος. Αλλά ξεκίνησα να συνειδητοποιώ ότι ο Μέσι είναι πολύ καλός. Όταν είσαι νέος και οπαδός του Κριστιάνο, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο καλός είναι ο Μέσι, γιατί αγαπάς τον Κριστιάνο. Μεγάλωσα και τώρα αγαπώ και τους δύο» είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος μεγάλωσε με αφίσα του Ρονάλντο στο δωμάτιό του.