Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
karapapas
Sports

Επίθεση Καραπαπά σε Μπαλτάκο: «Ή αλλάζεις ή λουκέτο - Γελοία και κωμική η λειτουργία της ΕΠΟ»

«Δεν πρόκειται να γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο», τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τον Τάκη Μπαλτάκο και την ΕΠΟ εξέθεσε για ακόμη μια φορά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου , ο Κώστας Καραπαπάς με αφορμή την συζήτηση για τον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ και της όλης διαδικασίας της επιτροπής, τονίζοντας πως «είναι γελοία και κωμική η λειτουργία της». Ο Καραπαπάς υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια παρωδία, ενώ εκτόξευσε «πυρά» κατά του Μπαλτάκου λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Σου έχουν στείλει δεκαπέντε επιστολές και δεν έχεις απαντήσει ούτε σε μία».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών ξεκαθάρισε στον Μπαλτάκο και στην Επιτροπή πως: «Ή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα αποφασίζει για την τύχη του ή θα το σταματήσουμε εμείς. Θα βάλουμε εμείς λουκέτο». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καραπαπάς, κατηγόρησε τον Μπαλτάκο πως δεν έχει κάνει τίποτα σχετικά με την υπόθεση στοιχηματισμού ή με την εξασφάλιση ξένων διαιτητών για τους μεγάλους αγώνες της Super League, τονίζοντας πως «δεν πρόκειται να γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του

«Η σημερινή διαδικασία είναι μια ακόμα απόδειξη για το πόσο γελοία και κωμική είναι η λειτουργία αυτής της επιτροπής! Μια επιτροπή που η Ολιστική Μελέτη προέβλεπε να αποφασίζει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο την έχετε κάνει εσκεμμένα όπως σας είπα σκέτη παρωδία!

Ζητάτε να ψηφίσουμε προκήρυξη Σούπερ Λιγκ 2 και ο Μαρτσούκος δεν είναι εδώ! Και υποτίθεται ότι αυτός ο τύπος που διοικεί την Σούπερ Λιγκ 2 και ψηφίστηκε παραποδοσφαιρικά με την ψήφο της ΕΠΟ, σε μια ακόμα πράξη θεσμικής εκτροπής, εκπροσωπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Κανέναν δεν εκπροσωπεί παρά μόνο αυτούς που τον έβαλαν και είναι οι ίδιοι που έβαλαν κι εσένα!

Σου έχουν στείλει δεκαπέντε επιστολές και δεν έχεις απαντήσει ούτε σε μία. Έτσι νομίζεις θα πάει; Καμμιά αντίδραση, καμμιά απάντηση. Είναι μια κοροϊδία και για εμάς και για τις FIFA/UEFA και για όσους συμφώνησαν για την Ολιστική Μελέτη. Ή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα αποφασίζει για την τύχη του ή θα το σταματήσουμε εμείς. Θα βάλουμε εμείς λουκέτο.

Μαζευόμαστε για να μαζευόμαστε σε αυτή την συνεδρίαση παρωδία και αντί να συζητάμε σοβαρά θέματα για το ποδόσφαιρο συζητάμε τα αδιάφορα.

Είναι δυνατόν σήμερα να συνεδριάζει η ΕΕΠ και να μην έχεις κάτι να μας πεις για το θέμα με το Στοιχηματισμό; Την άλλη εβδομάδα έχει ντέρμπι. Είναι δυνατόν να μην έχεις σήμερα φέρει τη λύση για τους ξένους διαιτητές που ομόφωνα ζητήσαμε; Νομίζεις θα γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο; Γελιέσαι. Δεν πρόκειται να γίνει…».