Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
ginaika
Sports

Πένθος για τον Άγγελο Αναστασιάδη - Πέθανε η σύζυγός του

Η Βιβή Κηπουρού είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς πριν από λίγα χρόνια, ενώ τελευταία αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρά προβλήματα

Πένθος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Βιβή.

Συγκεκριμένα η Βιβή Κηπουρού, η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά χρόνια με προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η γυναίκα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς πριν από λίγα χρόνια, ενώ τελευταία αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρά προβλήματα.

H είδηση του θανάτου της Βιβής Κηπουρού σκόρπισε θλίψη και σε όλη την οικογένεια του «Δικεφάλου».

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που ύστερα από γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια. Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για τη μεγάλη του απώλεια», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως είναι λογικό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε το ταξίδι για το Εδιμβούργο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χαρτς απόψε για τα play-offs του Conference League, καθώς η υγεία της συζύγου του επιβαρυνόταν ραγδαία.