Η Κατερίνα Στεφανίδη, αν και τραυματίστηκε πριν από τον προκριματικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, έσφιξε τα δόντια και συμμετείχε στον αγώνα.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 δεν μπόρεσε, όμως, να προκριθεί στον τελικό και λίγες ώρες αργότερα εξήγησε τι ακριβώς ένιωσε, μέσω ανάρτησής της στα social media, ενώ «ανέβασε» και φωτογραφία από το πρησμένο πόδι της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους, έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου, επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και, παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μία ώρα, κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ.

Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς, όσο περνούσε η ώρα, ο πόνος γινόταν χειρότερος και, όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ, δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για τη μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας».