Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στην Κροατία η αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αποστολή της «Ένωσης» έφτασε με ασφάλεια, παρά τον φόβο που υπήρχε μετά τα βίαια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς δεν σημειώθηκε το παραμικρό κατά την άφιξη των «κιτρινόμαυρων» στην Κροατία.

3927964
3927962

Μάλιστα, το αεροδρόμιο της κροατικής πρωτεύουσας μετατράπηκε σε «αστακό», με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να συνοδεύουν την ΑΕΚ μέχρι και το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε, ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ουρές για ένα εισιτήριο

Σημειώνεται πως η κροατική ομάδα έθεσε σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια για την κρίσιμη πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Τρίτη (15/8, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) και χιλιάδες οπαδοί της περιμένουν αρκετή ώρα στα εκδοτήρια. 

Το ζευγάρι ΑΕΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από μόνο του έφερνε «ποδοσφαιρικό ενθουσιασμό», όμως η ζήτηση και η θέληση όλων για να δουν τις «κόντρες» των δύο ομάδων προκύπτουν, κυρίως, για τους λάθος λόγους.

3927953_2
3927957
3927926_2
3927951_2

Μετά τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ένταση έχει κορυφωθεί, με την προσμονή των οπαδών της κροατικής ομάδας να χτυπάει «κόκκινο» για το πρώτο ματς της σειράς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Η κροατική αστυνομία κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο τρεις ώρες πριν από τον αγώνα, καθώς θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές αλλαγές.