Το τραγικό περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει σοκάρει την κοινή γνώμη αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα του αδικοχαμένου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που τραυματίστηκε θανάσιμα στα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.  Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και οι φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν με ένα συγκινητικό πανό την «ψυχάρα» που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Πιο αναλυτικά, στο σημείο που εντοπίστηκε βαριά χτυπημένος ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος υπέκυψε στη συνέχεια στα τραύματά του, μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές της Τρίτης (8/8) οι φίλοι της Ένωσης.

Εκεί άφησαν κεράκια, κασκόλ και λουλούδια, ενώ ανέβασαν και ένα πανό που έγραφε «Μάικ, ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα», αποχαιρετώντας τον νεαρό που χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από Κροάτη οπαδό.




Ο Μιχάλης που ζούσε στην Ελευσίνα αγαπούσε την ομάδα του, την ΑΕΚ.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας, με ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και σημείωσε ότι ο φανατισμός και η βία δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα.



Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού

«Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Είμαι συγκλονισμένος κι εγώ και η σύζυγός μου. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά συνεχίζεται δυστυχώς», δήλωσε στην ΕΡΤ.

Ανέφερε ακόμη πως θα επικοινωνήσει με τους γονείς του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, για να τους εκφράσει τη συμπαράστασή του και να τους πει δυο λόγια παρηγοριάς.

Ωστόσο, όπως είπε, «τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνω τον πόνο τους που έχασαν το παιδί τους».

Δείτε βίντεο με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ


*Σημειώνεται ότι η φωτογραφία ενός άνδρα στη Μαρίνα Φλοίσβου δεν απεικονίζει τον, δολοφονημένο κατά τη διάρκεια συμπλοκής οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, Μιχάλη Κατσουρή. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό και άσχετο με τον δολοφονηθέντα πρόσωπο, έναν άνδρα ονόματι Χάρης Τζεβελέκος, που είναι εν ζωή και καλά στην υγεία του.